| HardCore7750 a întrebat:

Salut, ce jocuri stiti? jocuri de la 2011 in sus
Cine are cele mai multe jocuri postate Funda

Răspuns Câştigător
| ITHelper a răspuns:

Deci. cele de mai sus+ I Am Alive, Max Payne 3, Soccer star, Batman 2, Spider-man 3, Resonance, Darksiders 2, Ala cu farse..nu mai stiu cum se numeste. ceva cu vecinul, Sleeping Dogs, Angry birds, Cut the rope, Wars 2, DEAD SPACE 3,
FAR CRY 3, STAR WARS. Acum e bine? laughing

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Far cry 3, Assasin; s creed brotherhood, assassin's creed revelations, assassin's creed 3, Prototype 2, trine 2, batman arkham asylum, batman arkham city, call of juarez 2

| ITHelper a răspuns:

NFS Most Wanted, Assassin`s Creed 3, Fifa 2013, UFC, Counter-Strickewinking, Metin3, Wrestling, Sims 3 sau City, Dead Island (orice parte este superr), Transformers, Halo 3, GTA 4 sau Romania, Minecraft, Far Cry 3 (cred ca a aparut si 4), Kickboxing, LOL (League of Legends), PES 2013, Call of Duty. Si unul mai vechi : 16 wheels of steel haulin. Mie inca imi placewinking
Mai stiu o gramada, dar ma dor degetele laughing

| HardCore7750 explică (pentru ITHelper):

Daca vrei FUNDA, mai scrie

| ITHelper a răspuns (pentru HardCore7750):

Putin mai incolo ca am putina treaba, scuze happy

| ITHelper a răspuns (pentru HardCore7750):

Deci. cele de mai sus+ I Am Alive, Max Payne 3, Soccer star, Batman 2, Spider-man 3, Resonance, Darksiders 2, Ala cu farse..nu mai stiu cum se numeste. ceva cu vecinul, Sleeping Dogs, Angry birds, Cut the rope, Wars 2, DEAD SPACE 3,
FAR CRY 3, STAR WARS. Acum e bine? laughing

| AlexandruExTreMe a răspuns:

Battlefield 3, Mw3, Nfs most wanted 2012, deadlight, wrc3, fifa 13, the walking dead

Întrebări similare