| Augustinn a întrebat:

Ce parere aveti despre aceste laptop-uri Acer-eMachines, este o productie de la Acer sub alt nume sau sunt 2 tehnologii diferite si sau unit in preuna?

Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| RS4 a răspuns:

De pe un forum :
"E adevarat ca Acer si-a facut un renume prost, si asta in principiu din cauza produselor mai vechi din seria Aspire. Din fericire, calitatea produselor a crescut semnificativ. Si eu am un Acer de mai mult de jumatate de an, am prieteni care au de aproape 2 ani si nu au avut nici un fel de problema.
Din pacate, emachines este un brand nu tocmai foarte calitativ. A inceput ca low cost, in 2004 a fost cumparat de Gateway, iar in 2007 a fost achizitionat de Acer.
Daca accesezi site-ul lor, o sa observi ca nu functioneaza. Si asta nu e o problema temporara, am mai intrat sa caut drivere pentru cineva acum cateva luni si pot sa iti spun ca in aceasta perioada nu a existat un site emachines oficial functional. Cred ca asta spune multe despre seriozitatea lor. Ceea ce iti urez acum e sa nu ai probleme cu el; cei de la PCGarage sunt seriosi, insa o problema de garantie la emachines ar fi neplacuta, indiferent de firma de la care cumperi.
Nu vreau sa te sperii, si sper sa nu ai probleme cu el."

3 răspunsuri:
| punk17er a răspuns:

E-machines e un brand international de produse low-cost. insa au fost cumparati de compania Acer, probabil pentru a crea special aceste tipuri de produse low-cost. www.itnewz.ro

| fluffee a răspuns:

Detin un laptop Acer eMachines, si sunt multumita de el. happy Il folosesc si pentru jocuri, dar si pentru a lucra pe el (diverse programe - de la Office, pana la programe de editare video avansate sau webdesign)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU pot sa zic decat ca am si eu un eme 630, nu-l am de mult timp dar sunt de acord cu flufflee, am bagat si testat pe el inventor 2010, solidworks2010, catia v5r19, magix(editor filme) si vreo 2, 3 jocuri nu-s ce sa zic despre placa de baza marca emachines dar restul comp sunt de la ati, amd, hitachi, monitor LG(sper sa nu ma insel), deci sunt in el si niste brand-uri, in concluzie ca prima impresie m-a lasat cu gura casca, apropo site-ul emachines merge http://www.emachines.com/ chiar dac nu gasesti prea multe pe el.