| MrKenzor a întrebat:

Salut.
Ce parere aveti despre: Intel(R) D CPU 2. 67GHz(Pentium D 805 2. 67 GHZ), 1.50 GB of RAM

Windows XP Professional 2002

Service Pack 3

Placa video: NVIDIA GeForce FX 5200
Da..nu mai trebuie sa va cer parerea..stiu ca nu e bun sistemul laughing. Dar totusi. ce ar mai trebui sa schimb la PC astfel incat sa il fac de gaming? ( sa mearga cel putin GTA IV la setari minime-maxime)Daca puteti sa imi lasati si cateva link-uri cu componente bune si ieftine xD.
Multuesc anticipat + funda big grin

Răspuns Câştigător
| tomthecat a răspuns:

Dă cadou calculatorul acesta unor oameni în vârstă (părinţilor sau unchilor tăi) care îl vor folosi doar pentru a citi un e-mail, a intra pe Skype sau Messenger, Facebook, etc, a redacta un document în Microsoft Office 2003, a scoate la imprimanta, etc... În cazul tău, trebuie să-ţi cumperi o placă de bază performantă, procesor quad (4 nuclee), memorie DDR, hard-disk SATA3, sursă de calitate (cu protecţii), placă video PCI Express cu memorie dedicată GDDR5, USB3.0, etc.

Cu vechitura aia de "calculator", n-ai ce să mai faci...

5 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Iti zic eu ce trebuie sa ii faci: sa il arunci. La pc-ul ala nu mai ai ce sa inbunatatesti.

| MrKenzor explică (pentru sltlp):

Am spus: "ce ar mai trebui sa schimb" nu sa imbunatatesc. Citeste cu atentie inainte de a raspunde la ceva.

| MrKenzor explică (pentru tomthecat):

Adica nu mai am ce sa schimb la el? Poate daca i-as adauga un dual core ( sau cum ai spus tu. quad core), 4GB Ram si o placa video de 1GB eu zic ca as putea sa joc macar NFS: Most Wanted 2012 la setari medii

| sltlp a răspuns (pentru MrKenzor):

Si in caz ca nu te-ai prins, la tine schimbi si inbunatatesti erau tot acolo. De schimbat, tot.

| stroedaniel13 a răspuns:

Macar placa video.

I-ati un GTx daca iti suporta placa de baza pci-express. Uite o buna placa de baza: http://bit.ly/16GqdYx