| emil a întrebat:

Ce parere aveti despre Iphone 4? Ca vreau sa mi-l iau si eu. Si cum pui softuri pe el prin usb?

Răspuns Câştigător
| StangaciuGeorgeRazvan a răspuns:

Salut Emil.Nu ştiu dacă este cineva să nu aibă o părere foarte bună despre iPhone 4. Cei de la Apple au atras spre ei cei mai buni ingineri din lume pentru ca lumea să nu poată spune "nu", de aia produsele lor sunt de ultimă tehnologie şi cele mai plăcute şi bine văzute din lume.De pus softuri sunt sigur că ai şi acolo un program special care este foarte simplu şi rapid de utilizat,dumnealor au făcut treaba completă,nu pe jumătate ca românul. Dacă vrei să alegi acest model,cred că cel mai ieftin din România la liber îţi recomand să arunci o privire la eMAG, aici vei beneficia şi de livrare gratuită, asta scutindu-te de un bănuţ în plus: http://profitshare.emag.ro/....../click.php să-ţi fi fost de folos, îţi urez o zi bună şi spor spre noua tehnologie.

4 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

E naspa ca design dar nici ca si functii nu e cine stie ce. Am vazut ca toata lumea se omoara dupa Iphone 3g, 3gs... dar au o camera varza si la configuratie sunt la fel. ce vedeti fratilor la Iphone?

| R_8074 a răspuns:

IPhone 4 se blocheaza foarte repede, stiu de la tata, i.a spus directorul pe Romania la Vodafone ca au numai probleme cu ele, pentru ca si eu am vrut si s.a interesat, si a spus ca vin numai garantii ca se blocheaza foarte repede. In schimb mi.a luat un 3GS si merge super

| fulgerul46 a răspuns:

Ca telefon este super da sa iti pui softuri nu prea merge ca el are cel mai nou soft

| mariaa05 a răspuns:

Iphone 4 e bun, dar smart phon e mai bun pentru ca il am si eu.

Întrebări similare