Placa video este ea cum este, cu 25% mai buna decat a mea 840M, a mea duce momentan multe jocuri dar nu si ultimele aparute... procesorul este super tare! Cu 125% mai bun decat al meu i5 4210U pana la 2.7 dual, procesorul te duce, incearca sa faci un upgrade la placa video Placa video este ok pentru majoritatea jocurilor actuale dar daca vrei sa joci jocuri heavy si in urmatorii ani, sa faci un upgrade asa pentru jocuri precum gta, stai calm ca in urmatorii 3 ani nu cred ca apare gta 6 si gta 5 iti merge super, daca nu chiar pe ultra! Daca eu cu totul pe maxim [m-am incadrat totusi in 2 gb placa video, nu pot sari calul la gta 5] aveam 20 fps cu totul pe ultra, numai texturile le aveam pe mediu! 4 gb RAM, i5 4210u dual 2.7 ghz, nVIDIA 840m 2 gb, windows 8.1 x64!
Laptop sub nici o forma. Daca iei laptop si il folosesti zi de zi, inclusiv in jocuri, peste doi ani o sa zici mersi daca inca o sa mearga. Legat de desktop, depinde si despre ce placa video discutam. 1 TB e mic deja. Depinde, poate ai un NAS cu 20 TB prin casa pentru filme si alte chestii de colectionat. Eu am 4 TB intern si e mai tot timpul aproape plin, plus doua externe de vreo 5 TB in total (unul de 3 si unul de 2). Cel mai bine ar fi sa zici despre ce suma discutam si facem o configuratie. Uite sugestie - http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1214439/ (din pacate nu mai e valabila promotia cu sursa moca, dar primesti un batz de 4 GB de memorie... dar si aia cred ca se termina curind).
Depinde de care i5, depinde de care placa video, RAM-ul este ok deocamdata! Spune-mi ce procesor ai nume complet, la fel si cu placa video!
Placa video este ea cum este, cu 25% mai buna decat a mea 840M, a mea duce momentan multe jocuri dar nu si ultimele aparute... procesorul este super tare! Cu 125% mai bun decat al meu i5 4210U pana la 2.7 dual, procesorul te duce, incearca sa faci un upgrade la placa video Placa video este ok pentru majoritatea jocurilor actuale dar daca vrei sa joci jocuri heavy si in urmatorii ani, sa faci un upgrade asa pentru jocuri precum gta, stai calm ca in urmatorii 3 ani nu cred ca apare gta 6 si gta 5 iti merge super, daca nu chiar pe ultra! Daca eu cu totul pe maxim [m-am incadrat totusi in 2 gb placa video, nu pot sari calul la gta 5] aveam 20 fps cu totul pe ultra, numai texturile le aveam pe mediu! 4 gb RAM, i5 4210u dual 2.7 ghz, nVIDIA 840m 2 gb, windows 8.1 x64!
Peste 2-3ani posibil sa nu mai fie de gaming pentru ca jocurile cer din ce in ce mai mult. Deocamdata te poti juca linistit orice joc
AMF fx 6300 + 4 GB DDR 3 + AMD r7, laptopurile nu sunt recomandate pentru jocuri, cel mai bun este desktopul, si configuratia de mai sus e buna, dar nu stiu modelul placii video, degeaba are 2 GB daca GPU clock, shader etc sunt slabe si + ca aceasta configuratie este lejer 2000 lei, ce ti-am recomandat mai sus este o alegere buna zic eu, mai intereseaza-te.
Daca i5 quad core lucreaza cel putin 2, 7 GHz e un PC bun pe care mai poti rula ceva ani
Iti recomand sa iti gasesti unu la fel doar ca 3-4 GB placa video. Daca vrei sa nu iti mearga cu lag.
Daca vrei sa iti mearga putin cu lag..Lasa-l asa.
Degeaba are 4 GB daca procesorul grafic este slab.