| SacuiuRobert926 a întrebat:

Salut, ce pot sa fac ca intregistrarile prin microfon ale mele cu vocea mea sa se auda mai smecher ca am incercat cam tot prin Adobe audition pentru acapele, etc si nu sunt nici eu nici un prieten incantat de ceea ce a iesit si am si un microfon ceva mai profesional.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Trebuie sa folosesti un program mai complex de editare audio (cum este si "Sound Forge" de la Sony) care are efectele de prelucrare /distorsionare dorite.

| Simpatic a răspuns:

Sa mergi la un studio care are scule adecvate sau sa iti faci un home studio acasa dar costul nu este foarte mic, microfon profesional doar acela nu este suficient! mai este de recomandat ca, camera in care se face inregistarea sa fie izolata fonic si cate si mai cate
Un microfon profi poate costa si +3000 de lei sa stiiwinking dar exista si variante mai de buget sa le zic asa de 800-1000 de lei, sau intre la vreo 1400-1600 lei!
Sfatul meu, daca te pricepi poti merge la un studio, te va costa mult mai ieftin!

| literallythesamebruh a răspuns:

Joacă-te prin anumite programe speciale pentru editare audio și vezi ce reglaje sunt potrivite pentru înregistrările tale.