Iti recomand google Nexus 7. Uite, este pana la 32 gb http://www.emag.ro/......CH5KBBBM/. Este mult mai buna decat Samsung galaxy tab 2. M-am jucat pe amandoua, Nexus-ul este mult, mult mai bun decat tab 2. Am intrat si in cateva aplicatii :
In antutu punctele lui Nexus 7 depasesc considerabil tab 2. Mult mai multe fps in jocuri. Bateria este destul de buna pe amandoua, dar Nexus-ul(16 gb) depaseste tab2(tot 16 gb). Oricum raportul calitate-pret este bun pentru amandoua, dar cu tab2-ul, in caz ca-l vei cumpara, o sa ai probleme cu softul si trebuie sa-l resestezi. Iti garantez ca daca alegi google nexus7 vei fi multumit!
Dar cu cea de 8 GB nu ai ce sa faci cu ea?
E buna si cea de 8 gb. Oricum nu vad ce ai putea instala pe ea incat sa ocupe toata memoria. Sa zicem ca iti iei 2-3 jocuri de 400-500 kb din play ( cu bani ) si cateva aplicatii gratuite(facebook, Ymail, Messenger, whatapp, ) care nu sunt foarte mari. Niste carti in format electronic, muzica si cam atat. Cred ca 8 gb este memoria utilizatorului(fara cea a softului). Sau daca e si softul inclus in aceasta memorie iti raman vreo 6 gb. Eu zic ca iti faci treaba cu ea, este mica(portabila) si buna.
Alege Nexus 7, are display mai calitativ si procesor quad core pe langa dual core de la Samsung
Eu am Nexus de 5 luni si merge la fel ca prima data.La raportul calitate/pret Nexus e bestbuy.
heroes întreabă: