| razvantpu a întrebat:

Salut,ce sa-mi iau ps3 sau xbox 360 care credeti ca este mai bun si de ce. Vreau sa stiu la grafica este amandoua acelasi lucru? Si ce jocuri merg pe ele.Care are ps3 sau a avut sa-mi zica daca gta v si castlevania 2:Lord of Shadow se misca bine sau are putin lag si nu va bateti joc daca nu, nu ma-i scrieti

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Http://essentialroit.blogspot.ro/2013/11/ps3-sau-xbox-360.html
Eu am preferat ps3-ul. E drept, grafica e cu o idee peste la xbox 360 fata de ps3 insa nu cred ca o sa iti mai pese de asta cand o sa vezi ca in jocuri multiplayer la xbox trebuie sa platesti.
De asemenea, si cel mai bun motiv ca sa iei un ps3 is exclusivitatile. Da-i pe google, uncharted 2, uncharted 3, the last of us, gran turismo, god of war si cate nu sunt(lista completa aici, deci sunt jocuri DOAR de ps3. http://en.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_3-only_games ). Si pe xbox ai exclusivitati, dar grafica nu se compara cu exclusivitatile de ps3(sunt printre cele mai apreciate). La xbox cu exceptia la 2-3 exclusitivati, mai stralucite, pauza.
Eu am terminat gta 5. Am jucat si la colegi pe xbox360. Diferenta e insesizabila. Castlevania nu am jucat. Insa se misca bine, nu ma pot plange. Am jucat peste 50 de jocuri pe consola si singurul de care ma pot plange ca mai are secvente cinematice cu lag e maxpayne 3. In rest nu am ce sa zic de rau.

| razvantpu explică (pentru sltlp):

Multumesc ma-i ajutat mult

1 răspuns: