Pretul e ok
dar
MARIME MICA pentru 4k, minimum minimorum e 55"... de preferat cel putin 65", altfel dai bani degeaba pe 4k pentru ca NU SE OBSERVA DIFERENTA
este Samsung smart tv, care e o TAMPENIE AMARATA, OS-ul lor e de ultimul rahat
http://www.videolan.org/vlc/#download
vezi vreun Tizen acolo? NU, deci ai store de la Samsung SI ABSOLUT **DOAR** ATAT! (store care e foarte saracacios)
si NICI nu are acces la windows samba din cate stiu eu, trebuie sa folosesti serviciu de distributie media cum e Plex ca sa faci play din calculator/NAS
usb 2.0?!? CE RAHAT, deci daca ai film 4k remux (necompresat) pe hdd/stick extern poti sa tii-l bagi in KUR, ca usb DOAR 2.0 nu face fata
Pfff. il i au sa ma uit sa zicem la Netflix, dar pe xbox, de fapt daca stau sa ma gandesc nu ma prea ma ajuta smart tv ul ideea e ca il vreau pentru 4k, un 50 inch e ok? Ca pretul la 55 e mai mare, dar mna, poate i au 55
" inseamna inch, deci ar fi bun macar 55" pentru un 4k
Sa stii ca ma mai uit de black friday, chiar daca cica e țeapa
Nu e teapa daca verifici pretul pe un site de indexare cum ar fi:
www.emag.ro
www.compari.ro
www.price.ro
www.shopmania.ro
sau extensia pricy de la pricy.ro
daca pretul e mai mic decat ce gasesti acolo nu e teapa
daca e mai mare sau egal, atunci... e
Pai hai sa fim seriosi, chiar nu s ar vedea nici o diferenta? Daca are 50" ca il vreau pentru jocuri in mare parte
Https://emag.page.link/r2wg 139 cm, 4k, același preț doar ca e de la LG, si are si trei mufe hdmi, zic ca asta chiar merita, ca am auzit ca LG se descurca, ce zici?
Sub 55" nu e o diferenta vizibila intre 4k si 1080p, pur si simplu diferenta de calitate a imaginii nu se observa cu ochiul liber
asa ca eu personal, orice TV sub 55" nu mi-as lua 4k
in plus, doar pentru o consola care e prima generatie care suporta 4k s-ar putea sa nu mearga chiar atat de bine pe 4k, dar pe 1080p sa mearga FOARTE bine
insa asta sunt eu, tu faci ce crezi
Jegoșii de la eMAG au schimbat prețul, este 2700 acum, huaaaa era 1800
Daca nu te intereseaza smart-ul care la LG e tot slab ca la Samsung, atunci ala da, e mai bun!
Lal, deh
asteapta Black Friday
Aha,deci de black friday baga 100% prețul de adineaurea, nu?
Posibil, insa eu as verifica orice as lua de BF, ti-am scris mai sus unde