Placa lui video e integrata, deci o sa foloseasca din memoria ram sa functioneze. Procesorul e bun ca e quad core, dar frecventa e cam mica. Memoria ram e buna, 4 gb ajunge. Hdd de 500 gb zic eu ca e suficient, nu trebuie foarte mare. Sistemul de operare il poti schimba, daca nu iti place linux-ul poti sa-ti pui windows. Daca il iei sa intri pe net si sa folosesti programe merita. Daca il vrei pentru jocuri nu are rost sa-l iei.
Sunt constient ca nu e de jocuri nici nu am pretentia sa ma joc pe laptop ca doar mi-l stric in prostie, dar niste joculete eu tot zic ca o sa mearga un call of duty modern warfare stiu ca o sa mearga . Am pc cat de cat gaming si merge bine. Laptop vreau sa imi cumpar pentru filme bluray, programe multe, multe programe sper sa ajunga 500 gb memorie .
Nu stiu cum o sa ti se miste filmele cu placa aia video integrata, mai ales cele 1080p. Cu programele nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme. Nici 50-60 gb nu cred ca depasesti. Sa ai grija cu temperatura, laptop-urile se incing repede.
YzuD întreabă: