| AlexDinamovistu a întrebat:

Salut,ce trebuie sa fac sau sa instalez ca sa imi mearga un mouse pe USB? Il conectez, dau restart dar nu merge.Mouse-ul si placa de baza sunt functionale fiindca daca intru in bios, merge normal.

11 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Ce setari ai in BIOS la USB-uri? Cand conectezi mouse-ul nu trebuie sa dai restart! Ce motiv ai? Il conectezi si gata, astepti sa ti-l vada Windows-ul! Asta daca e intreg si nevatamat!

| AlexDinamovistu explică (pentru K0sti):

Legacy USB support ENABLED
XHCI Hand-off Enabled(nu stiu daca are legatura)
EHCI Hand-off Disabled(nu stiu daca are legatura)

La Fast Boot e setat pe ENABLED, si are USB Support-Full initial(inainte era pe partial initial si nu mergea USB deloc, iar pe full initial merg doar stick-urile USB)
PS2 Devices Support ENABLED

Cam atat, altceva nu am mai gasit despre USB.

| K0sti a răspuns (pentru AlexDinamovistu):

Legacy USB support DISABLE!

Esti sigur? Ce inseamna?

Vezi ca scrie in dreapta la fiecare optiune ce face. Pune-l cum ti-am spus si lasa intrebarile.

Am sa modific si voi cere mouse-ul unui prieten sa verific daca merge, fiindca eu momentan nu detin nimic pe USB.

Sa te citez? "Salut, ce trebuie sa fac sau sa instalez ca sa imi mearga un mouse pe USB? Il conectez, dau restart dar nu merge."

Ai sau nu ai? Sau nici tu nu stii ce ai?

Deci,sa-ti explic.Eu vreau sa iau un mouse si o tastatura de pe net, cu mufa USB.Pentru a nu avea surprize am cerut mouse-ul si stick-ul unui prieten sa vad cum se comporta.Iar mouse-ul nu merge.Mouse-ul si tastatura pe care le detin in prezent au mufa PS2.

Stick-ul iti merge?

La inceput nu, apoi am modificat in bios ceva si merge acum.

Ok, fa ce ti-am zis! Si nu mai umbla prin BIOS ca Voda prin loboda!