Mai cumpara 2 GB RAM si poti ramane pe Windows 7 Ultimate x64bits, e cel mai bun windows la ora actuala.
@dorikut De ce 32 bits? Are un procesor care merge pe 64 bits mult mai bine decat pe 86 (vechiul 32). Daca isi mai cumpara 2 GB RAM nu va avea probleme pe Windows 7 Ultimate. Cu procesorul ala, sta degeaba pe XP.
P.S. Daca joci cs nu inseamna ca esti gamer.
Pentru ca ai doar 1 Gb ram iti recomand windows 7 home premium iar daca o sa iti bagi ultimate o sa iti consume ram degeaba si cum tu nu ai mult ram cel mai bine e sa instalezi varianta home premium.
Mai mult te chinui cu vista si 7 cu placa aia video si 1gb ram. xp sp3 cel mai bine. E posibil sa ai si probleme cu driverii, si sa-ti mearga cs prost pe altceva in afara de xp.
Windows XP SP3
De ce Windows XP?
RAM-ul ar fi suficient și pentru Windows 7 (32 bit), dar eu cred că mai bine alegi un sistem de operare mai light și pastrezi ceva RAM și pentru aplicații.
De ce Service Pack 3?
Foarte mult timp am folosit Windows XP SP2, dar este foarte important pentru securitate și contabilitate ca sistemul de operare să fie actualizat la zi.
De ce 32 bit?
Versiunea pe 64 biți necesită mai multe resurse, iar alegerea ei nu se justifică pe această configurație.
B-Bye!
Windows XP sp2 cu update de 3 sau chiar 3 dar sa fie o versiune buna.
XP pentru ca e stabil si nu consuma mult!
Pai daca ai 1GB ram uite asta! http://tutoriale-pc.site50.net/? p=63 si baga id edysor19 sa te ajut!