| GulDan a întrebat:

Cine a facut bani pe internet? si cum? Am si eu nevoie sa fac bani pe net.Cine e dispus sa ma ajute lasati-mi un id de mess.Mersi!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bani pe net se fac, si chiar multi, dar trebuie sa ai si ceva cunostinte. cu clik uri faci 1-2$ pe luna.

vrei chestii serioase apucate de programare, design, marketing online, seo, afiliere

5 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca era simplu, o facea toata lumea...

| Iulian03 a răspuns:

Pe net sigur nu poti sa faci bani.

| GulDan explică (pentru Iulian03):

Vorbesti serios? am vorbit pe messenger cu multi care au castigat sume intre 4-8 milioane.da si ma oftic ca nu-m zic si mie sunt nesimtitilaughing

| Iulian03 a răspuns (pentru GulDan):

Si? Aia te-au mintit.Nu ai cum sa faci bani pe net, gandeste-te daca toti ar face bani pe net moca, pentru ce ar exista serviciul? Deci e pacaleala nu te lua dupa toate siturile care iti zic de gen Felicitari ati castigat un Iphone 5 sau care iti zic ca ai castigat nu stiu cati bani sunt false te pune sa introduci numarul de telefon si sa dai SMS pentru a-ti lua banii.

Deci gandeste ca nimeni nu s-ar mai duce la munca.

| Marquiz a răspuns:

Incarca asta : http://bit.ly/16w95r0

Sunt survey-uri online, e simplu, nu te imbogatesti, dar faci ceva bani ca sa mai completezi pe langa alte surse, bineanteles daca chiar te tii de treaba poti sa te si imbogatesti:P, chiar merita.