Ar trebui sa scrie pe cabluri FRONT, REAR si CENTER/WOOFER. Si ele se monteaza in felul urmator.
Front - In mufa verde
Rear - In mufa albastra
Center/Woofer in mufa roz sau neagra.
Iar din panoul de control al placii de sunet intrati si selectati 5.1 canal audio.
Iar in legatura cu sunetul ca nu se aude suficient de tare e posibil sa aveti ceva setari din home cinema.
In functie de conexiunile disponibile la home cinema puteti conecta sistemul la PC. Din nefericire nu am gasit pe internet nici o referire la tipul de conexiuni disponibile la homecinema dar cred ca puteti conecta sistemul prin cabluri 2xRCA to 1x jack.
Posibil sa aveti nevoie de 3 astfel de cabluri.
http://www.emag.ro/......E8DXTBBBM/
Dle.WHeisenberg.HOME CINEMA-ul are din fabrică ataşate la el 3 cabluri în genul linkului ce cu amabilitate mi-laţi dat şi văzut de mine numai că, cablurile mele sunt 2 verzi şi unul negru iar găurile de la placa de sunet CREATIVE SOUND 5.1 BLASTER, sunt 4. şi anume; 1) roz-gălbui 2)negru3)verde,şi 4)albastru...Problema este că nu ştiu cum este corectă introducerea bananelor de la HOME în placă, şi apoi nu ştiu dacă PLACA DE SUNET ESTE COMPATIBILĂ CU WINDOWS 7 ÎN L.ROMÂNĂ.Spun asta deoarece pe C.D.ul PLĂCII de SUNET(de descărcare în P.C.)nu scrie cu ce Windows este COMPATIBILşi poate aici este problema de ce la o boxă se aude tare iar la celelalte foarte slab iar la soobofer aproape deloc.Am căutat pe internet un manual de utilizare a lui HOME CINEMA 5.1 CJC 690R dar nu am găsit iar în acel manual poate arăta o imagine desenată cum se introduce corect legăturile în PLACA DE SUNET.
Stimate dle. WHeisenberg.Vă rog un lucru şi anume(asta dacă sunteţi cu adevărat ''meseriaş'' şi sunteţi cu adevărat un profesionist, nu ca mine elev în cl.2.în materie de P.C.şi INTERNET)deci; Trăiesc cu impresia că; PLACA MEA DE SUNET ''CREATIVE'' SOUND 5.1.BLASTER nu este COMPATIBILĂ cu WINDOWS 7(în L.Română)Spun asta fiindcă de regulă un PRODUS ELECTRONIC pus pe piaţă spre vânzare, dă caracteristicile produsului, şi manualul de utilizare, al lui în al folosi.Eu pe C.D.-iul PLĂCII DE SUNET...nu am găsit COMPATIBILITATEA cu care(sau in care)această placă să fie utilizată pe windowsul...x, y, z. Când cel adus de mine pentru această problemă a scos această placă CREATIVE de pe P.C.-vechi şi băgând-o în P.C.-ul cumpărat, NU A ''CÂNTAT'' DELOC.Atunci băiatului i-a venit o idee şi a COPIAT ''CEVA'' de pe P.C.-ul vechi, apoi ''copierea''a descărcat-o în P.C.-ul nou şi atunci a început să ''cânte'' doar o singură boxă cântă tare restul abia ''mormăie'' iar Sooboferul e aproape mort. Cele 3 cabluri care ''ies''din Soobofer NU ARE INSCRIPŢIONAT PE ELE FRONT, REAR, CENTER/SOOBOFER.Vă intreb de asemenea; există PANOUL DE CONTROL AL PLĂCII? unde se pot face acele SETĂRI din HOME CINEMA? Vă mulţumesc şi aştept veşti de la dv.
Ar trebui sa scrie pe cabluri FRONT, REAR si CENTER/WOOFER. Si ele se monteaza in felul urmator.
Front - In mufa verde
Rear - In mufa albastra
Center/Woofer in mufa roz sau neagra.
Iar din panoul de control al placii de sunet intrati si selectati 5.1 canal audio.
Iar in legatura cu sunetul ca nu se aude suficient de tare e posibil sa aveti ceva setari din home cinema.
O poza din spate cu iesirile de la fiecare ar ajuta foarte mult, si practic o sa te indrumam mult mai bine.
Vă salut şi mulţumesc de indicaţie dle.SasNetRomania.Am făcut multe fotografii şi ale P.C.-ului, şi ale HOME CINEMA 5.1.CJC 690R(faţă, spate) şi ale PLĂCII DE SUNET ''CREATIVE'' SOUND 5.1.BLASTER dar la cei 75 de ani ai mei, nu ştiu cum să le ''postez''aici ca dv.să le puteţi vedea şi a-mi da indicaţii cum să pun cele 3 legături(2 de culoare verde şi una de culoare neagră) care pleacă din HOME CINEMA către PLACA DE SUNET din P.C.Eu sunt pe FACEBOOK(Marcel Morărescu)iar acolo ştiu cum să le pun spre ca dv. să le puteţi vedea şi da un...VERDICT.Vă mulţumesc anticipat.
Nu folosesc FB.
Puteti urca cele 2 poza pe site-ul http://imgur.com/ si sa ne lasati aici cele 2 linkuri de la poze ar ajuta enrom.
anonim_4396 întreabă: