Aceeasi problema am avut-o si eu cu pc ca nu stiu pe unde am pus drive-le. Ca sa il conectezi la net iti trebuie driver-ul placi de baza. Dar poti sa faci si altfel.Sa descarci de pe net doar drive-le pentru placa de retea. Daca inca nu ai rezolvat problema cu pc da-mi un mesaj in privat si iti explic mai bine cum trebuie facut
Sau... trebuie sa spui ce model de placa de baza ai si cauti pe site-ul producatorului driverele
Driver-urile sunt softurile pentru hardwere. etc. internetul trebuie sa mearga. dar trebuie setat. vezi ce tip de internet are. prin modem sau PPoEp (sau ceva de genu). in alte cuvinte intreab-o daca are username si parola sau doar un IP (dat de administratorul retelei de net). cand afli spune si te voi ajuta sa il setezi. oricum, e important sa bage internet ca sa isi downlodeze driver-urile.
Placa de retea este recunoscuta imediat. trebuie configurat Ip-ul. Si cum sa isi i-a driverele de pe net daca nu merge netul? va complicati prea mult. in cel mai rau caz trebuie sa bage un ip la internet protocol v4. daca are modem se rezolva singur, daca are placa de retea sa bage username si parola. simplu.
Lol ce raspunsuri funnymantm are dreptate trebuie sa bage din nou ip, dns si toate alea de la internet protocol... banuiesc ca nu le are scrise pe nimic? de un screenshot cu ele nici nu mai intreb zi sa sune la net si sa i le dea...
Internetul nu ii functioneaza deoarece nu are instalat Driver-ul placii de retea (printre aletele), cu siguranta nici sunetul nu ii merge.
Daca are un calculator preconfigurat (ex: dell, acer, etc) poti intra pe site-ul producatorului si poti downloada pachetul de drivere necesar pentru calculatorul ei.
Daca este facut din componente cumparate separat, si poti deschide calculatorul (nu este in garantie), te poti uita sa vezi ce fel de placa de retea are (citesti seria placii de retea de pe placa de baza).
A treia alternativa (si ce-a mai simpla ) e sa caute CD-urile de instalare ale calculatorului... daca le-a pierdut/distrus/aruncat, multa bafta
karamea întreabă: