anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine stie de ce mi se blocheaza tastatura nu numai cand ma joc (cs in special) si cand scriu si la intrebarea din inainte mi s-a blocat laughing. Nu imi facea asa inainte cand aveam Windows xp sp2 acum am sp3 sau poate de la jocul cs poate imi afecteaza calculatorul sau nu stiu laughing ( am cs 1.6 MW2 ) ca l-am instalat dupa ce mi-am pus windows-ul inainte nu ma jucam.
P. S. am tastatura A4 tech si am mai citit pe internet depre probleme de genul asta dar nu prea inteleg unele chestii si mi se mai blocheaza si mouse-ul dar mai rar.Mouse-ul e samsung (am uitat sa spun ).

Răspuns Câştigător
| sergiu456 a răspuns:

Vezi drverele lor daca nu sti ce inseamna asta cauta pe net!

3 răspunsuri:
| Bogdane0069 a răspuns:

Pai si eu pateam la fel ca voi pina am schimbat bateriile laughing)

| Ionutzu_Ionut_1993 a răspuns:

Salut si mie mi se blocheaza la mai multe jocuri, ex: call of duty si minecraft, dc se blocheaza?

| adytzu13 a răspuns:

Salll frate exact acelasi lucru imi face si mie tastatura nici nu apuc sa intru in joc ca in 2 min sa si blocat... Si habar n-am ce sa-i fac. tastatura e bun,drivele sunt bune, dela windows nu e, dela unitate nu e.Si ma enerveaza la maxim ca nu pot sa ma joc si eu linistit si imi fac nervi. Daca ar pute cineva sa ne ajute cu ceva as fi recunoscatorwinkingbig grin