| FanGaming98 a întrebat:

Credeți că un Huawei matebook D14/15 ar fi bun pentru un utilizator care are multe proiecte office, care are nevoie de viteză mare în windows și multitasking bun, care se joacă jocuri simple, basic, care are nevoie de viteză în browser?
Menționez că vorbesc despre modelele cu AMD ryzen 5 cu 8 GB ram, că am telefon Huawei și că aș vrea ca ecranul să fie un pic măricel (având în vedere că nu prea iau laptopul de acasă).
Dacă nu sunt bune aceste modele pentru un astfel de utilizator, cunoașteți alte modele sub 3000 lei?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Dacă ai așa ceva in gând, da, e mai mult decât ok pentru nevoile tale

https://altex.ro/......P53010UAJ/

8 răspunsuri:
| FanGaming98 explică (pentru sierra1):

Ideea e că am nevoie de un laptop foarte bun pentru office și să meargă rapid chiar dacă îl umplu cu multe fișiere.
Pentru jocuri am consola, așa că nu e nevoie ca și laptopul să se priceapă la asta
Dar nu îmi dau seama dacă ecranul e mai mare ca al laptopului pe care îl am acum...

| sierra1 a răspuns (pentru FanGaming98):

15 inch x 2, 5 cm = vezi tu cam câte e (e suficient, crede-mă)

Da, dar cel de 14 inchi are SSD dublu. Asta ar fi vaforabil unui slot de SSD/HDD în plus de la 15?

Am găsit un Lenovo IdeaPad 3 (cu Ryzen 7 3700U, Radeon Vega 10) mai ieftin. E mai bun?

Toate-s bune, baftă!

Un ssd de 500 g e vreo 200 și ceva lei pe când un ecran/monitor mai mare e muuuult mai mult. Faci cum crezi, ai toate datele acum

Dacă zici tu că pentru un astfel de utilizator e un ecran destul de mare, arunci spre matebook mă îndrept. Mulțumesc de ajutor!

Să fii iubit