Photoshop nu se invata ca la scoala )))) trebuie sa muncesti tu da` totusi sa nu zici ca sunt rau hai sa-ti explic putin.
1. File / Open
2. Pe panoul cu instrumente din stanga gasesti un cerculet cu o fundita care atarna in jos sa zic asa. apoi odata ce l-ai selectat ti apasat cu mouse-ul dupa ce ai decupat... Apesti CTRL+X apoi din nou file / open / adaugi bk care iti place probabil luat dp net sau eu stiu facut de tine cu pensula ))) si apoi dupa ce ai adaugat bk apesi CTRL+V. bft si un pwpic nu strica
Iata o lectie usoara pentru a realiza ceea ce doresti: http://lectii-photoshop.com/inlocuirea-planului-doi-din-poza-prin-decupare/
Multumesc de raspunsuri,stiu ca photoshop e un program cu care se umbla mai greu, dar alt program care poate face asta nu stiam, o sa incerc si Photobrush.
Am luat Photobrush dar la fel ca photoshop, nu am nicio idee cum sa il folosesc.Ma poti ajuta?
Cel mai simplu, gasesti pe youtube tutoriale.
eu stiu cum se face, dar este greu de explicat, plus ca photoshopul nu este deloc usor de folosit.
daca vrei sa decupezi o poza si sa ii pui background transparent, sfatul meu este sa folosesti Photobrush, care este mult mai usor de folosit si are exact aceleasi efecte ca si Photoshop.
Lara.