anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Cum as putea sa gasesc pe Internet lucruri care au legatura cu mine pentru ca eu nu imi mai aduc aminte, gen conturi vechi create pe site-uri pe care nu le mai folosesc si asa mai departe. Multumesc!

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu trebuie sa le cauti.
De regula, conturile nefolosite de mult timp (peste 1-2 ani) se inchid, pentru economie de spatiu pe servere.

| cristi202 a răspuns:

Orice cont deschis presupune existența unui mail pe baza căruia se deschide. La acea adresa de mail a ta vei găsi mailurile care se trimit la deschiderea fiecărui cont, cu toate datele necesare, username și parola.
Ferice de tine daca ai avut mai multe adrese de mail și nu mai știu care, cum, ce! happy

| blackann a răspuns:

Cauta in mail-urile vechi.

| Vântulalb a răspuns:

Conturi vechi si asa mai departe, nu ai cum.
Poti doar sa scrii in caseta de cautare numele tau si vezi ce-ti aduce.
Eu am avut surpriza sa aflu ca sunt dat in judecata de o firma unde eram dator. Stupida coincidenta de nume, in conditiile in care nu am un nume comun.

| UserRo10 a răspuns:

Multinationalele folosesc softuri platite pentru a afla totul despre un viitor angajat cand i se analizeaza cv-ul sau vine la interviu. Nu poti accesa pentru interes personal. Algoritmul foloseste mailul personal, numarul de telefon, etc. Putini stiu sa isi faca un mail "de buna", nu pentru toate spamurile

| nukeyly a răspuns:

Ce nu folosesti creierul uita, asa functioneaza el dar prin metode speciale iti poti reaminti sau prin accesarea cunstintei generale.
Asa pot uniii afoni sa realizeze operatii reusite, peste medici cu studii, in medii insalubre si totusi nu apar infectii complicatii.

Un haker bun sau firme specializate pot gasi contracost amprenta digitala lasata de tine pe net in ultimii ani si o pot sterge sa nu mai fie "miros".