Nici unul nu este "mai bun" dintre cele două menționate. dacă mă întrebi pe mine, care am Windows 7 pe pc, îți voi spune clar că 7. dacă întrebi pe altcineva, îți va spune că 8, pentru că lui îi place mai mult Windows 8 decât 7, sper că înțelegi ce vreau să zic. fă alegerea singur singurel, care-ți place ție mai mult.
Depinde de calculator.
Ai drivere pentru windows 8.1?
Daca iti place interfata de la windows 8.1 aceea de touch (mie personal nu) atunci poti sa il instalezi, majoritatea jocurilor/programelor sunt compatibile.
Daca nu, bagi windows 7.
E suficient sa scrii in google:
"windows7 vs windows8"
in marea majoritate a paginilor ce o sa gasesti, 7 e net castigator. trebuie doar sa citesti. asa nu trebuie sa te convinga nimeni. te convingi singur.
bafta.
O sa iti explic repede si simplu windows 7 e mai aspectuos fata de 8 cel putin asa mi se pare mie, lucreaza orice porgram pe el, si e facut pentru laptop. windows 8 : intr-adevar consuma mai putine resurse ca wind 7 dar asta datorita ca este facut pentru tablete ( care nu sunt atat de bine dezvoltate in resurse) plus de asta arata cam nasol pe un laptop, el e facut pentru tableta unde umblii usor pe el cu degetul legat de driverele laptopului : merg si pe 7 si pe 8 ( cu specificatia ca daca driverele sunt pentru wind 7 trebuie sa le instalezi pe fiecare in parte, nu din autorun ca din autorun nu iti vor merge ) bafta incearca si 8 si ai sa vezi cum e
sper ca ai inteles ceva din ce ti-am explicat
Windous 7 este mai bun deoarece daca ai sa lucrezi pe un progam pe el ai sa vezi diferenta fata de windows 8. Funda?
Windows7 e mai simplu nu-i asa greu pe windows8 daca nu prea sti te pierzi in el
7 este mai bun, viteza cu care merge fata de 8 este mai mare, 8 nu iti baga chestii interesante, multe jocuri nu merg pe windows 8, nu fii fraier sa ti-l iei, dupa aia iti dai seama ca iti iei o teapa.Ai putea bineinteles sa astepti sa apara windows 10, si sa iti crackezi 7 intre timp.Ar fi mai ok