| Daadad a întrebat:

Salut.Cum fac sa am profil privat sau cum s`o numi pe facebook? Adica am vazut ca unele persoane chiar daca nu esti prieten cu el/ea tot poti sa le vezi pozele/info etc. Dar la unele iti spune ca trebuie sa fi prieten cu el/ea ca ai acces la pozele lui/ei.Deci cum fac?

Răspuns Câştigător
| Cristina_4016 a răspuns:

Account, privacy settings, customise settings, iar de acolo bifezi tu ce doresti sa vada persoanele pe care nu le ai la friends.

4 răspunsuri:
| Magnific a răspuns:

Pai simplu te duci la "Contul meu" sus in dpr dupa aia dai la "setari confindentiale" dupa aia jos acolo "Personalizează setările" si acolo la "Lucruri pe care le partajez" => " Postări proprii
Setări implicite pentru postări, incluzând actualizările de status şi fotografii alegi doar prieteni " big grin sau dor unii dintre ei big grin te descurci tu big grin

| LiaYapp a răspuns:

Buna.La fb sus in dreapta o sa-ti apara contul meu. Acolo o sa.ti deschida o lista si dai Setari de confidentialitate. Acolo in stanga jos o sa iti aspara undeva Personalizeaza Setarile. Acolo iti schimbi setarile la ce nu vrei sa vada altcineva in afara de prietenii tai.Saper ca te.am putut ajuta

| xClementine a răspuns:

Intri pe ''Contul meu'', in dreapta paginii, apoi ''Setari de confidentialitate''. Iti vor aparea in stanga 3 optiuni :
- Toata lumea
- Prietenii prietenilor
- Doar prietenii.
Bifezi ultima varianta, ''Doar prietenii'' si apoi ''Apply these settings''.
Succes!

| yomisam a răspuns:

Contul meu + setari private+ sharing on facebook +friends only