| Kampion a întrebat:

Cum fac sa rulez android pe pc? Si cum il pun pe stick? Am vazut un video android pe pc si acel om avea un stick. Il baga in laptop, apasa pe butonul de aprindere, apasa intr-una F8 si ii apare nu stiu ce, si scria in android, welcome, din astea. Vreau si eu. Conteaza si bitii care ii am in laptop? Ca android-ul ala vine cu x86.
P.S : Dupa ce scot stick-ul din laptop, revine la normal, adica la windows 7?

4 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=NXA33oxzrdw
il instalezi intr-o cutie virtuala
daca il instalezi intr-o cutie virtuala si faci bine pasii necesari asa cum trebuie atunci poti folosi w7 si android atunci cand vrei. oricum, eu nu recomand folosirea mai multor sisteme operative intr-un pc. de multe ori da erori.
tu fa cum crezi.
bafta.

| AlexL28 a răspuns:

Iti recomand asta mai mult de curioazitate, daca chiar vrei sa vezi cum e, un prieten de al meu care se are cu calculatoarele a facut asta si a zis ca nu e nu stiu ce si nu il recomanda, androidul e optimizat pentru touchscreen-uri nu pentru pc-uri

| RB26DETT a răspuns (pentru AlexL28):

La telefoane androidul este cel mai bun sistem de operare pe cand windows-ul este varza, la pc-uri este fix inverswinking chiar vreau sa vad cum ai putea juca un joc ce iti cere accelerometruwinking si totusi un telefon cu android cu procesor foarte puternic, nu se misca la fel ca un pc ce ruleaza windowswinking

| AlexL28 a răspuns (pentru RB26DETT):

Ai dreptate, dar windowsphone nu e chiar varza, am colegi care au windows phone si mie imi place, e usor de folosit si frumos, mai ales dupa ce va aparea update-ul la 8.1 eu cred ca va castiga si mai mult teren pe piata, eu sincer mi-as lua un telefon cu wp