Instaleaza o aplicatie oricare daca nu ai nimic bagat, intra in meniu, setari, aplicatii, acolo alege ce ai instalat dai pe ea, o sa iti apara cum am zis move to sdcard, clear data, etc... alege sa mute si vezi daca iti da voie, daca nu, trebuie facut root la telefon.
Incearca din meniu, intra unde iti arata toate aplicatiile instalate, alege una care o vrei si incearca sa dai unde zice move to sdcard. E probabil sa nu mearga daca nu ai root facut la telefon. Gasesti si in Android maket aplicatii de gen app2sd
Din manager nu merge ca nu am nimic facut ca e nou telefonul si am incercat si app2sd da imi zice ca nu este bagat card dar cardul este bagat si am muzica pe el si citeste
ce as putea face
Am descarcatacum cateva app si nu imi apare sa le mut... root cum se face si in ce consta si
Instaleaza o aplicatie oricare daca nu ai nimic bagat, intra in meniu, setari, aplicatii, acolo alege ce ai instalat dai pe ea, o sa iti apara cum am zis move to sdcard, clear data, etc... alege sa mute si vezi daca iti da voie, daca nu, trebuie facut root la telefon.