Eu am in plus la abonament o optiune de 2Euro cu 50 Mb. Aproape de terminarea celor 50 Mb primesc mesaj de la 321 ca pot activa cu 0.50 E pentru 100 Mb trimitand Refill tot la 321.In prima luna mi-au dat cu 0.19E,a doua luna cu 0, 03E, acum 200 Mb cu 0.00.Cu toate ca la mesaj scrie cu 0.50 E.Am abonament la Orange.
Poti avea internet gratis doar activanduti optiunea testeaza gratuit internetul 7 zile dar la mine internetul a tinul 1 luna si jumate, optiune tine pana termini cei 100 mb pe care tii dau ei ca sa downloadezi de pe net.ca sati activezi aceasta optiune trebuie sa nu fii in perioada de gratie.
Poti! doar daca are telefonul wi-fi si gasesti un router nesecurizat
altfel nu!
Pai...depinde de retea cea mai buna e cosmote! Eu am unul cu tastatura qwerty(cu multe taste) si am internet toata luna+nu am credit funda?
Daca esti pe voda, iti poate trimite un prieten 15 mb moca dar din pacate doar pentru 24h
Poti avea internet gratis prin wireless dar numai daca telefonul tau este compatibil si trebuie sa gasesti pe cineva in raza ta de actiune cu un router -wirless.Sau mai era ceva de la Orange care iti permitea sa testezi internetul gratis pentru un timp.Trebuia parca doar sa trimiti un mesaj si iti trimit ei raspunsul.Alta cale nu cred c a exista.
Depinde in ce retea esti ! NUmai in oringi poti avea da doar 2 saptamani pe luna .