Poti sa afisezi/pui aceste lucruri in excell, si apoi faci sa dispara liniile din excell. Cum faci sa dispara liniile din excel nu stiu, ca nu prea am folosit acest program; dar stiu ca se poate.
Dar caracterele cred ca numai in word le gasesti. Le copiezi din word in excell.
Sau ca si in excell, creezi un tabel in word (25 randuri si 9 coloane), pui acele simboluri si apoi folosesti functa "merge cells" pentru ca sa dispara toate celulele. (Asta daca nu ar disparea si simbolurile). :d
Folosesti Excel,
poti introduce caracterele respective de la Insert - Symbol (in dreapta langa Equation)
Cand printezi pagina, fie pe hartie, fie sub forma de PDF, liniile ce se vad in interfata foii de lucru NU apar.
(pentru ca celulele sa fie delimitate de linii, ar trebui sa le desenezi tu, folosind submeniul Borders...)
Tot ce trebuie sa faci, e sa maresti dimensiunea celulelor (mai ales pe verticala, dar nu numai),
sa centrezi textul,
si sa folosesti Shift + Enter, pentru a scrie pe un rand nou in interiorul unei celule. (asta daca doresti cumva sa folosesti mai putine randuri de celule, altfel poti face )
Poti sa faci textul in word, introducand symbols si apoi sa copiezi textul pe un fundal din canva