Daca ai avut ultimate cumparat, si cu asta nu ma refer la activat, atunci w10 e de asemenea licentiat.
insa din pacate tind sa cred ca e un windows ce era activat cu loader.
majoritatea instaleaza ultimate fara sa gandeasca ce versiune e mai adecvata pentru configuratia ce o au.
e si posibilitatea sa ma insel si sa ai un ultimate licentiat.
daca in urmatoarele luni nu o sa iti apara vreun mesaj ce te avertizeaza ca esti victima unei licente falsificate, sa fii multumit.
bafta.
Daca ai avut ultimate cumparat, si cu asta nu ma refer la activat, atunci w10 e de asemenea licentiat.
insa din pacate tind sa cred ca e un windows ce era activat cu loader.
majoritatea instaleaza ultimate fara sa gandeasca ce versiune e mai adecvata pentru configuratia ce o au.
e si posibilitatea sa ma insel si sa ai un ultimate licentiat.
daca in urmatoarele luni nu o sa iti apara vreun mesaj ce te avertizeaza ca esti victima unei licente falsificate, sa fii multumit.
bafta.
Salut, daca e cumparat de undeva, original ar trebui sa coste cam 300 lei. Daca nu e original poate sa fie si 50 lei, iar unul care nu ai dat nimic pe el sau Dumnezeu stie de unde l-ai luat, e piratat 100%.
Daca nu ai cumparat licenta cu bani si e activat atunci e piratat. Daca il cumperi cu windows pe el, are licenta si o scie pe el, e un abtibild cu ea. Fa-i update ca te verifica Microsoft =)
Toate sunt lafel.Treaba e sa fie activat.
Dar daca il activezi cu kmspico e tot una, Microsoft nu o sa observe cel putin doecamdata.
Buna...trebuie sa cauti "system" si acolo vezi niste informatii sumare ale calculatorului\laptopului. Unde iti scrie si ce windows ai iti mai scrie si pro sau nu. Daca nu scrie pro e piratat...Am 12 ani
mateielisey întreabă:
YzuD întreabă: