| Antonies a întrebat:

Salut, cum pot să fac remix-uri? Spre exemplu cum face NoXuu, un program ceva?

Răspuns Câştigător
| Idriceanu_Robert_1980 a răspuns:

Salut! Sa fii Dj nu e joaca de copii pare usor dar nu e.In primul rand iti trebuie niste casti cat de bune (Beats, Sony etc. sa fie pentru dj)Iti trebuie pentru inceput scule care cat de proaste or fii nu sunt ieftine iti trebuie un laptop care sa nu se blocheze de preferat Apple sau Dell restul sunt apa de ploaie(cel putin in domeniul muzicii)Acum depinde ce setup vrei sa ai eu am un amplificator de sunet technics cu doua boxe tannoy au vreo 600w reali le am de multi ani si cand lucrez crede ma ca dispera vecinii (astea fiind personale) nu cele de la cluburi.iti recomand daca vrei Db opera behringer ibiza sound (sunt ok) si un amplificator pe masura (Luminile sunt o optiune)Iti recomand Senia music sediul e in Bucuresti pe langa cismigiu.Program de mixat eu folosesc Traktor dar daca te simti bine cu altul e alegerea ta.Ca sa inveti sa mixezi trebuie sa te invete cineva sau sa faci scoala.Nu ai ce invata de pe Youtube.E ca si cum ai invata sa mergi pe bicicleta uitandu-te.Trebuie sa stii cum si cand sa bagi o piesa peste alta cand sa reduci volumul la una si sa ridici la alta.Cu ajutorul castilor.Iti trebuie o consola dj De preferat pioneer sau traktor. Fara ea nu faci nimic.

0 răspunsuri: