| EnvyU a întrebat:

Salut, cum pot sa ies de pe contul de gmail de pe un telefon cu android? LG optimus sol. A fost folosit de cineva si mi l-a dat mie dar nu gasesc acel sign out, sau nu exista.
Am vazut la conturi si sincronizare ca exista un buton de "eliminare cont" dar imi spune ca toate mesajele/contactele etc vor fi sterse, sa folosesc optiunea asta? sau exista alta metoda

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Contul propriu-zis (cel de pe serverul Google) NU va fi șters, ci doar „legătura" telefonului cu acel cont. Așadar, adevăratul deținător al contului (fratele tău) nu va pierde nimic (ce ar fi dacă s-ar șterge de tot conturi când ești nevoit să faci un „factory reset"?!?).
Mesajele și contactele la care se referă acel mesaj de avertizare sunt cele din telefon (contactele din agenda care sunt „legate" de acel cont, SMS-uri, agenda/calendarul dacă a fost utilizat - dar repet, e vorba doar despre informația din telefon, nu și cea de pe contul propriu-zis!)

| EnvyU explică (pentru mihai69):

AAAAAAAAAAAAAAAAAA multumesc frumos big grin acum m-am prins :tongue alea cu contactele a rezolvat deja deci pot sa sterg fericit, multam

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Poți folosi acea metodă, dar adesea telefonul refuză să șteargă ultimul cont google (cică nu poate lucra fără). EI, uite că poate! Doar că nu vei putea descărca aplicații de pe Marketplace/google play. Dar există alternative. happy
Așadar, dacă n-o vrea și n-o vrea, fă-i un „factory reset" și scapi de griji. (Atenție! dacă ai ceva date personale pe el, salvează-le ÎNAINTE!)

| EnvyU explică (pentru mihai69):

M-am logat deja cu un cont de yahoo cu care intru pe google pe PC si vad ca l-a acceptat. Deci daca are deja un cont pe care sa ramana pot sa sterg celalalt cont fara sa il stearga DE TOT? adica el daca se logheaza pe telefonul lui (fratimiu mi-a dat telefonul asta ca el si-a luat altu) eu pot sa sterg contul de pe telefonul asta fara probleme nu?tongue mersi de raspuns, dupa asta iti dau funda big grin