Contul propriu-zis (cel de pe serverul Google) NU va fi șters, ci doar „legătura" telefonului cu acel cont. Așadar, adevăratul deținător al contului (fratele tău) nu va pierde nimic (ce ar fi dacă s-ar șterge de tot conturi când ești nevoit să faci un „factory reset"?!?).
Mesajele și contactele la care se referă acel mesaj de avertizare sunt cele din telefon (contactele din agenda care sunt „legate" de acel cont, SMS-uri, agenda/calendarul dacă a fost utilizat - dar repet, e vorba doar despre informația din telefon, nu și cea de pe contul propriu-zis!)
Poți folosi acea metodă, dar adesea telefonul refuză să șteargă ultimul cont google (cică nu poate lucra fără). EI, uite că poate! Doar că nu vei putea descărca aplicații de pe Marketplace/google play. Dar există alternative.
Așadar, dacă n-o vrea și n-o vrea, fă-i un „factory reset" și scapi de griji. (Atenție! dacă ai ceva date personale pe el, salvează-le ÎNAINTE!)
M-am logat deja cu un cont de yahoo cu care intru pe google pe PC si vad ca l-a acceptat. Deci daca are deja un cont pe care sa ramana pot sa sterg celalalt cont fara sa il stearga DE TOT? adica el daca se logheaza pe telefonul lui (fratimiu mi-a dat telefonul asta ca el si-a luat altu) eu pot sa sterg contul de pe telefonul asta fara probleme nu? mersi de raspuns, dupa asta iti dau funda
anonim_4396 întreabă: