| nickky a întrebat:

cum pot sa recuperez parola de la yahoo?
Am internet de 2 luni si nu ma descurc(mai deloc)!
un prieten a facut "misto" de mine si mi-a schimbat parola!

Răspuns Câştigător
| georgehari a răspuns:

Urmează paşii de la https://edit.yahoo.com/forgotroot?done=&src=&partner=&intl=us. În caz că nu se poate reseta parola prin asistenţă computerizată, vei scrie un e-mail către administratorii de la Yahoo. Ei îţi vor pune întrebări despre datele din contul tău şi chiar ce conţine Inbox-ul. Dacă argumentezi puternic că ai uitat-o sau ţi-a schimbat-o cineva răuvoitor, e posibil să te ajute mai repede. Cînd îţi alegi răspunsul la întrebarea de siguranţă, nu o mai pune la mişto.

9 răspunsuri:
carla
| carla a răspuns:

Daca asa sta treaba...eu zic sa-ti faci alt cont...

| wizard_cristi a răspuns:

In primul rand nu-ti mai lasa parola de e-mail pe la prieteni. Nu este bine sa faci asa ceva si vezi ce poti sa patesti. Pentru a recupera parola intra in partea de jos la,, Forget your ID or password" si urmeaza pasii. Dupa ce ti se da parola intra in adresa de e-mail si de la optiuni o poti schimba cu una noua. Asigura-te ca noua parola are cel putin opt caractere si ca acesta este compusa din ceva ce doar tu stii. Poti sa o notezi undeva unde esti sigur ca nu o poate gasi nimeni astfel incat sa poti sa o iei de undeva daca prin absurd o uiti. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersi~
dar e o mica problema contul e facut de ceva vreme si raspunsul la intrebare era chiar una din intrebarile din care trebuia sa-ti alegi una! si nu le mai stiu!
poti sa-mi faci si mie roast de ele?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai spune la un prieten mai devotat in calculatoare sa te ajute .......ai grija doar unui prieten

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie la fel da nu stiu cum so recuperez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu as vrea sa imi recuperez parola de la celalalt id al meu numai ca am uitat ce date am pus.Alta solutie nu mai este?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am internet de 100 luni si scriu repede ca vintul am si id de mess asta e catalinafrumusica12. dar imi pare rau ca nu pot sa te ajut nici eu nu stiu cum sa recuperez parola fratele meu stie a si eu am 8 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum scriu un email pentru administratorii de la yahoo?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu.si eu am patit-o.trebuie sa dai acolo jos la forgot your password. apoi vei urma niste pasi iar totul va fy ok daca e cu adevarat id uh