Salut,daca ai Bluetooth incorporat sau daca ai stick adaptor (stick) bluetooth atunci poti, sa iti spun cum.
Normal daca ai bluetooth incorporat sau ai stick-ul bluetooth bagat in laptop atunci dai click stanga si iti apare "send to" si dai pe "bluetooth device" dar inainte sa faci astea iti activezi bluetooth-ul pe telefon. Banuiesc ca si tu stiai asta. Sper ca te-am ajutat. Bafta!
Am facut asta, dar nu se trimite.
Mersii, pentru raspuns.
N-ai pentru ce, explica-mi ce iti apare ce bluetooth ai, incorporat sau stick ca sa te pot ajuta.
Pai am incorporat.
Si dupa ce l-am aprins, intru pe fisier, fac ce ai zis tu si dupa trebuie sa astept dupa vreo 5 minute imi zice ca nu ma pot conecta la telefon.Am mai incercat fara rost.
Incearca sa pui telefonul mai aproape, sa fie foarte aproape de laptop, iar dupa aceea faci ce ti-am spus mai sus.
Uite ce imi apare:
http://i.imgur.com/XCPLm.png
Daca iti merge bluetooth-ul la telefon atunci problema e la laptop. Ai instalat driverul de la bluetooth? si daca da atunci nu iti mai functioneaza bluetooth-ul din laptop. Va trebuii sa iti cumperi un stick. Nu e scump, gasesti si la 20 Lei.
Nu dau eu bani pe prostii. facem poze la copii).
Nu o sa imi iau, oricum ar trebui sa il duc la reparat, mai are cateva probleme.
Daca zici ca mai are probleme atunci cu un drum sa iti faca si bluetooth-ul pentru ca la laptop e problema. Sper ca te-am ajutat cu ceva, imi pare rau ca nu s-a rezolvat problema.
No,nu e nicio problema. chiar daca nu m-ai ajutat si e unul dintre momentele cand dau funda pe gratis .
Ai funda, men!
Multumesc! Toate cele bune!
SwwaggBabee întreabă:
NaturalLl întreabă: