Daca-i IP local, adica esti in retea in spatele unui router de exemplu, este simplu de schimbat http://www.wikihow.com/Change-your-IP-Address-(Windows)
Daca-i vorba de IP-ul global, ala care-l ai de la furnizorul de internet (ISP), acesta nu poate fi schimbat. Daca-i ip dinamic se schimba singur o data la nu stiu cata vreme, in functie de furnizorul de internet. Apropo, calculatorul pe internet este identificat in functie de IP-ul global, cel local avand insemnatate numai la nivelul retelei din care face parte PC-ul.
Nu va complicati cu programele care spun ca pot schimba adresa IP globala, deoarece fizic si legal nu se poate. Programelele de genul acesta cel mult pot sa-ti interpuna automat un server de proxy intre IP si net, ceea ce este in principiu acelasi lucru cu a te conecta manual la un server de proxy. Adresa data de furnizorul de internet nu ai cum sa o schimbi, fiindca practic iti este atribuita dupa ce serverul ce-ti gestioneaza conexiunea la internet ti-a verificat MAC-ul placii de retea sau anumite caracteristici ale modemului prin care se realizeaza conexiunea. Cel mult poti pacali serverul furnizorului astfel incat sa te conectezi cu o alta placa de retea sau modem decat cele cu care ai fost inregistrat, dar chiar si asa IP-ul ramane deoarece asupra acestuia nu ai control si-ti este atribuit de catre furnizor. Apropos a te conecta la un site printr-un server de proxy nu este nici pe departe acelasi lucru cu a-ti schimba adresa IP. Dupa cum au amintit si altii mai sus, adresa data de furnizor nu poate fi schimbata decat daca faci cerere la ISP.
Tin sa mentionez ca adresa IP poate fi urmarita si prin servere de proxy, chiar mai bine decat daca nu le-ai fi folosit, deoarece prin servere de proxy lasi multe urme.
Frate... mai bine lasa-ti ip ul asa cum e am incercat zeci de metode de a-mi schimba pc-ul moca dar nu nu fuctioneaza Daca tu chiar vrei sa il schimbi fa cerere la reteaua ta de net
IP real dat de firma de net: faci cerere
IP afisat pe site-uri: folosesti proxy.
Eu am nevoie sa intru pe omegle, pentru ca sunt banat:-) dar am observat ca daca folosesc proxy nu ma pot conecta cu video...pe mine ma poti ajuta cu ceva?
Dai reset la modem lolll... si mai e un mod suni la aia de la firma ta daca ai ip din ala Dinamik cum ar fi 192.168.1.* si trebuie sa ii platesti nu stiu cat 5 euro sau nu stiu cat si iti schimba Ip-ul sper ca te-am ajutat pls funda!
Eu nu am un raspuns.Am o problema si sper sa ma puteti ajuta.Joc boyaa texas poker si puteam intra de pe acelasi laptop pe doua adrese de facebook sa ma jok.Pe facebookul meu si pe al prietenului meu.Ei acum nu ma mai lasa sa intru nici de pe laptopuri diferite.Ma refer sa jucam la aceeasi masa...Imi spune urmatoarele: failed to join this table. same IPs cannot sit at one table.Va rog daca ma puteti ajuta.Va multumesc