anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-mi fac un blog si cum sa postez acolo tot ce vreau. Am nevoie de o descriere un pic mai detaliata, va rog. Fundita :*

Răspuns Câştigător
| iuliaiuliaiulia a răspuns:

Pasul 1: Pentru a ne face blog pe blogspot, avem nevoie de cont google. Daca aveti deja urmati pasul 2 daca nu va puteti face aici.
Pasul 2: Dupa ce ne-am creat cont google, intram pe www.blogger.com si ne conectam.
Pasul 3: Odata ajunsi la Tabloul de bord, dam click pe "Creati un blog "
Pasul 4: Ne alegem numele blogului si titlul.
Pasul 5: Dupa ce am finalizat aceste detalii, putem trece la scrierea de articole sau editarea grafica, avem cateva templet-uri puse la dizpozitie, pe care le putem modifica dupa bunul plac. Daca niciuna din aceste teme nu va place, puteti sa cautati pe internet pentru ca sunt oferite gratuit.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Brotacelul a răspuns:

Recomand ucoz.ro. Descriere detaliata pentru cum sa creezi un blog/website gasesti pe forum. ucoz.ro. Acolo ai toate informatiile de care ai nevoie.

| ROZ22 a răspuns:

Daca tu nu reusesti sa-ti faci o descriere cat de cat normala, nu-ti dau vreo sansa cu blogul. Adica, e nevoie de creativitate.

| dina98 a răspuns (pentru ROZ22):

Hmm, citeste-mi celelalte intrebari happy

| dariasweet11 a răspuns (pentru ExtremeBanyBock):

Pai la http://www.blogratuit.ro/ro/creeaza-ti-propriul-blog/ alegi unu de acolo si dai joss si iti arata ca creazati propriul blog
dai acolo si completezi si ai rezolvat problema... sper ca ti-am fost de ajutor

| dariasweet11 a răspuns:

Vrei un blog pe fb sau pe un site?:*

| dina98 a răspuns (pentru dariasweet11):

Pe un site))

| dariasweet11 a răspuns (pentru dina98):

Pai ti-am raspuns deja