Poti sa schimbi numele, dar nu te ajuta. El te gaseste dupa adresa de mail. Cel mai bine ii dai block sau raportezi ca spam.
Aa, scuze! Chiar ma refeream la adresa de email, uf! Deja am corectat acum! Deci tot nu merge?
Aa, scuze! Chiar ca ma refeream la adresa de email, uf! Abia am corectat acum! Deci tot nu merge?
Nu se poate schimba. Poti doar sa faci alt cont (la unele jocuri nu o sa poti sa schimbi adresa de mail) sau sa blochezi persoana care te deranjeaza.
Multumesc ca ai raspuns! Dar cum pot bloca persoana?
In dreapta numelui persoanei respective ai butonul acela cu 3 puncte. Apesi pe el si iti va aparea o lista unde ai mai multe optiuni, printre care si "blocheaza expeditorul...".
Multumesc mult! O sa incerc sa vad daca am reusit!
Cu placere. Sigur reusesti
Asta am inteles, dar nu stiu cum sa gasesc numele lui? Cum sa dau pe cautare? Stiu cum il cheama
Intri intr-un mesaj de la el si apesi butonul acela cu 3 puncte din dreapta numelui acelei persoane, pe urma "blocheaza expeditorul". Daca ai sters toate mesajele, cauta in cosul de gunoi (daca nu le-ai sters si de aici), intri intr-un mesaj de la el, muți mesajul la "mesaje primite" (pentru ca din cosul de gunoi nu ai optiunea de blocare), apoi mergi la mesaje primite si faci ce am zis mai sus.
Okee
StefannnMariannn întreabă: