Am intrat din nou in bios, am facut tot ce trebuie ca sa pot ins win pe usb, am pus in boot usb primul dupa am dat F10 adica save si exit pana aici totul bine se deschide si la un moment dat apare asta ..press and key to boot from usb. OMG oare sa plec la cineva care se pricepe in acest domeniu sau ii pot da de capt eu cu ajutorul vostru bine inteles
Si pe ce apasa? Suna cam prost ( nivelul meu in tehnologie pentru pc-uri e cam scazut, tot ce stiu am invatat de unu singur nimeni nu a vrut sa ma ajute ) daca imi spui pe ce apasa si merge raman recunoscator si dau funda cam asa merge pe aici raspunsul bun primeste funda
Poate nu ai stiut tu sa faci sticku bootabil, sau nu ai pus bine win-ul pe cd. sau poate ca versiunea de win nu e buna.
Ok sa zicem ca ai dreptate. dar am incercat sa instalez mai multe win tot asta imi apare, am fost la un prieten a facut sticku bootabil si la el merge iar la mine nu, apare eroare aia care ma dispera
Vreau sa mentionez ca win.ul e bun l.am incercat pe alte pc.uri si merge dar la mine apare eroare aia. Am vorbit cu multi si nimeni nu stie