anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, cum se folosește Self Pay?
De exemplu eu vreau să plătesc niste anunțuri la loc care în mod normal se plătesc cu cardul bancar obișnuit.

Aș mai vrea sa mai plătesc ceva aplicații de matrimoniale.
Unde cere card bancar.

Acest Self Pay POATE ȚINE LOCUL DE CARD DE DEBIT BANCAR OBISNUIT?

4 răspunsuri:
| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Nu cred ca poti sa platesti anunturile direct de la tonomat, probabil te referi la plata prin paysafecard, poti ruga un angajat de prin preajma sa te ajute si sa iti scoata bonul de paysafe de N euro, pe care apoi il introduci pe site (daca exista aceasta optiune).

| RxTx a răspuns (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Am nevoie de un card bancar de debit cu care sa pot plati pe la site-urile de matrimoniale... Fara sa fiu nevoit să dau numele meu ci poate pe al pisicii

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns (pentru RxTx):

Pai in cazul asta acest lucru este imposibil, ori iti deschizi un cont curent la o banca si pui niste bani pe cont ca apoi sa platesti ori rogi un prieten care are un card de debit sa-ti faca plata, si in plus de asta pun pariu ca site-ul cu pricina are o politica prin care iti tine numele de platitor anonim si toate datele bancare protejate printr-un sistem precum PayU spre exemplu, asa ca nu cred ca e vreun motiv de ingrijoare daca iei si asta in calcul

| RxTx a răspuns (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Am găsit o soluție fac un card la o bancă separat de cardul meu și plătesc cu ăla toate site-urile de matrimoniale
Și bag bani pe el exact atât cât îmi trebuiesc în ziua respectivă pentru plata respectivă și gata
CA AM PĂȚIT DE MULTE ORI SA NU VREA SA MA LASE FARA SA LE MAI DAU BANI.DE EXEMPLU LA live.mail.ru că să renunț la abonament trebuia să aștept să treacă 50 de luni pe care eu ar fi trebuit să le plătesc
Abia după ce se fi platit toate acele 50 de luni de abonament și după scurgerea timpului respectiv
Abia atunci aș fi putut să închei abonamentul de la site-ul respectiv