Pai cine l-a promovat aici?
Am pus o intrebare fara sa dau numele canalului.
Ai raspuns ca sa?
Poate incearca sa pui si subtitrare in engleza, asigura te ca ai lumina in exces la cadrele pe care le faci. Vorbesti raspicat si te comporti ca o bucatareasa poate nu ca un vloger care sare cu parasuta. Din pacate si la capitolul bucatarie exista multi youtuberi. Pune si tu o muzica terapeutica pe fundal. Si ai rabdare poate o sa devii mai cunoscuta cu ajutorul algoritmului sau al oamenilor.
Nu am yt dar o idee buna de promovare este sa faci vloguri cu cineva mai cunoscut decat tine, sa vorbesti despre cineva cunoscut, sa faci reactii la piesele din trending, sa vorbesti despre s*x sau sa faci ceva super penibil si sa devii viral.
Facand chestii crazy, vlog de calitate. Motorul de cautare YouTube iti trimite trafic fara sa faci ceva in sensul asta. Ai grija la continut, crazy am zis! Stai cu limba 5 minute lipita de sertarul de la congelator, etc. In general chestii pe care o sa le regreti pentru tot restul vietii, asta in caz ca penibilul trece de extrem... atunci ajungi "influensar" si nu mai esti 'mascarici'!
Am observat ca vlog-urile merg cel mai bine dar eu nu vreau sa ma "afisez", am un canal culinar.
Voiam sa stiu cum pot sa-l fac sa aiba mai multe vizualizari...
Merci pentru raspuns!
StefanIntrebare întreabă: