| StefNN a întrebat:

Salut big grin
Imi poate explica cineva treaba cu ROM-urile pentru android (s2 mai exact) adica dupa ce e root-ul facut ce pot sa fac sa instalez un ROM, am vazut pe youtube mai multe feluri ( s4rom, Nexus rom, noterom etc.)
Pentru ca in prezent am un SII cu versiunea 4.0.4 si stiu ca pot sa fac update la 4.1.2 dar totusi ceva ma retine, adica as putea sa pierd cam mult Ram. M-am gandit sa il las asa si eventual sa il duc la un gsm center si sa ii zic sa ii faca root si sa ii puna unul dintre Rom-uri ( nu prea m-ar interesa atat timp cat poti sa le modifici dupa ), nu prea ma pricep la capitolul root si nici nu stiu cum sa procedez.
Ma puteti ajuta? happy
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| IloveDamon a răspuns:

Pai ROM-urile schimba tot Android-ul, pe S2 poti sa iti pui si KitKat.
Dupa ce faci root nu o sa mai ai garantie, da ma rog, nu conteaza asta, dupa ce iti faci root trebuie sa instalezi un recovery mode(ala stock e naspa), faine sunt TWRP sau CWM(normal sau touch, cel normal trebuie controlat din tastele de volum si tasta de deschis/aprins)
ROM-urile precizate de tine nu sunt bune(dupa functionalitati) basically e un ROM de Android stock si catvea teme si skin-uri ca sa arate ca un Note sau S4.EU zic sa incerci Pac-Man-ROM, combina AOKP cu CyanogenMod si ParanoidAndroid, merge tipla pe S3 mini care e putin mai slab decat S2 si are cele mai multe functii, o sa te pierzi prin ele..Ma rog, acum daca vrei ceva simplu si familiar alege OmegaROM bazat pe Samsung TouchWiz.
Sper sa nu te bag in ceata si succes!

0 răspunsuri: