| maphiotul a întrebat:

Salut.
Daca alimentez laptopul cu curent prin mufa type C e ok?
Sau e doar pentru transfer?
Mersi

13 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Pai are suport pentru incarcare tip C? Adica unele modele au, ca am la compania pentru care lucrez dar altele nu suporta incarcare prin acel slot.

| maphiotul explică (pentru siriusblack98):

Daca stiam raspunsul la intrebarea ta nu mai puneam intrebarea aici pe TPU laughing

| siriusblack98 a răspuns (pentru maphiotul):

Da-mi modelul laptopului atunci sa vedem daca are sau nu suport tip C pentru incarcare. Asta poti sa afli si tu cu un simplu search pe Google.

| Anonim9118 a răspuns:

E foarte ok și e și foarte foarte modern o mufa modernă Type -C

| maphiotul explică (pentru Anonim9118):

Da,dar normal are alta mufa pentru incarcare.
Sa nu il ard cumva

| maphiotul explică (pentru Anonim9118):

Cred ca vorbesti aiurea

| narcis23 a răspuns:

In general este okay pentru incarcare, depinde si ce transformator folosesti, in general trebuie sa fie de 12 V.
Oricum un laptop daca are port USB C nu inseamna neaparat ca suporta si incarcare prin acel port, Asta depinde de modelul laptopul-ui, Poti sa incerci, dar nu exista riscuri de a se arde ceva atata timp cat folosesti un trnsformator cu voltaj adecvat.
Daca imi spui modelul laptopul-ui, iti pot spune daca se suporta sau nu incarcare prin USB C

| maphiotul explică (pentru narcis23):

Salut.
Scuze,abia acum am vazut ce mi-ai scris.

| narcis23 a răspuns (pentru maphiotul):

Suportă încărcarea cu usb c, dar trebuie să o activezi din setări, în general trebuie sa fie la setările power/battery.
Încearcă prima data sa vezi dacă de încarcă fără sa mergi la setări, din câte știu la unele laptopuri în setările din fabrica încărcarea cu usb c este dezactivată

Pai pot incerca dar daca il ard?

| narcis23 a răspuns (pentru maphiotul):

Nu are cum sa il arzi. Dacă nu e activat din setări atuci nu o să încarce, simplu, nu este nici un risc.

Ok.
Mersi,revin cu reply