| Chief a întrebat:

Daca am 8 Gb Ram DDR3 si imi pun o placa video cu ddr5, exista vreo problema de incompatibilitate? Multumesc!

7 răspunsuri:
| Bula a răspuns (pentru CPAElites):

Cauti un bec de far halogen de masina (60+40W), cositoresti pe el doua fire (izolate, sa nu se atinga intre ele), astfel ca si faza lunga si faza scurta sa fie legate paralel, impreuna, deci va rezulta o putere de cca 100W.
Incerci becul la acumulatorul masinii: trebuie sa arda din plin ambele faze, impreuna.
Cele doua fire le conectezi la una din iesirile de 12V a sursei (de obicei, firul galben si cel negru de la una din mufele pentru hard disk-uri). Conectarea o faci cu PC-ul OPRIT!

Daca sursa este suficient de puternica, atunci calculatorul va functiona perfect, iar becul va arde in plin, ambele faze.

| dfeel a răspuns:

Pe o placa de baza care suporta DDR3 e aproape imposibil sa nu mearga o placa video fie ea si DDR5.
Atentie insa la sursa pentru ca anumite placi video au cerinte mari pe partea de putere consumata si in plus mai necesita si conector extern.

| CPAElites a răspuns (pentru dfeel):

Sunt unele "pocnitori" care au conector pentru placa video si nu au destula "putere" iar la primul load crapa cu tot cu placa de baza, hdd etc...
" Chief " Spune ce sursa ai ( model )!

| Chief explică (pentru CPAElites):

Nu stiu exact cum se numeste, dar stiu ca are 460 de wati si placa ce vreau sa o cumpar consuma 75wati

| Claudiu1905 a răspuns:

Toti avem asa

| xXxStEfaNxXx a răspuns:

Nu exista nici o problema, placa de baza trebuie sa fie compatibila cu placa vudei

Întrebări similare