| BogdaneluD a întrebat:

Salut, daca am pus 2 placi video un r7 240 de 1gb si un rx 580 de 8 gb are ceva?

Răspuns Câştigător
| SilviaDulcik a răspuns:

Alimentarea se face pe portul PCI-Express. PCI-Express este capabil să oferă în medie 75W. Asta înseamnă că R7 240 oricum consumă ceva, doar pentru că este în portul PCI-E.

Te afectează pentru că dacă ai două plăci video pe o placă de bază, lățimea de bandă se limitează pentru ambele.
Prima (RX 580) nu mai funcționează pe PCI-E x16, va fi x8 sau x4, în funcție de procesor și de chipsetul de pe placa de bază, ceea ce poate duce la o performanță redusă.

3 răspunsuri:
| SilviaDulcik a răspuns:

Bună!
Cum le-ai pus? Crossfire nu poți face cu ele, nu are sens.
Pur și simplu acel R7 240 va mânca curent degeaba.

| BogdaneluD explică (pentru SilviaDulcik):

Buna! nu am facut crossfire si nici alimentare nu are pur si simplu am bagat in pc poate sa imi afecteze pc cu ceva?

| BogdaneluD explică (pentru SilviaDulcik):

Am inteles ori cum am scos-o din pc mersi ori cumwinking

| SilviaDulcik a răspuns (pentru BogdaneluD):

Alimentarea se face pe portul PCI-Express. PCI-Express este capabil să oferă în medie 75W. Asta înseamnă că R7 240 oricum consumă ceva, doar pentru că este în portul PCI-E.

Te afectează pentru că dacă ai două plăci video pe o placă de bază, lățimea de bandă se limitează pentru ambele.
Prima (RX 580) nu mai funcționează pe PCI-E x16, va fi x8 sau x4, în funcție de procesor și de chipsetul de pe placa de bază, ceea ce poate duce la o performanță redusă.

Întrebări similare