| DaTsIk a întrebat:

Salut,daca modezi ps4 mai poți reveni la "normal" cu el? Sau nu mai poți?

11 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

E greu
Sa modezi inseamna sadezlipeasca cineva un vircuit integrat care are pini extrordinar de subtiri si foarte foarte desi pusi pe un cablaj extraordonar de prost calitativ facut in mod intentionat prost calitativ ca sa se strice atunci cand da coneva cu suflata cu aer clad
Si exista riscul sa se coaca sa se prajeasca lipiciul folosit intre traseele de cupru si placa respectiva de textolit incepe sa bolboroseasca face spume se indoie traseele acelea foarte subtiri de cupru care sunt mai subtiri de cat un fir de par
Au 0.1mm si sunt la o distanta de 0.1 mm unul de altul.
Asa ca daca mi-a reusit o data m-a ajutat Dumnezeu sa nu se distruga
Crezi ca mai castig la loto si a doua oara
Mai ales ca acum este mult mai putred mult mai subted datorita faptului ca l-am stresat deja o data.

Da exista sanse sa nu se distruga la fel de mari ca si cand as castiga la loto de doua ori la rand o suma mare

| AndreiSingurul a răspuns:

Nu știu ce a vorbit tipul ala dar îți răspund eu, da poți reveni la normal, cum? Ii faci update la ultima versiune și asta a fost

| DaTsIk explică (pentru AndreiSingurul):

Am înțeles, mulțumesc
Știi cumva la cat timp face update Sony la ps uri?

Nu contează, tu daca ești pe 9.0 poți face update oricând

Pai aia e faza că îs pe 9.51 cel mai nou și am auzit că numa de la 9.00 sau sub se mai poate face jailbreak...și nu cred că pot face downgrade la firmware

| AndreiSingurul a răspuns (pentru DaTsIk):

Și atunci de ce ai pus întrebarea dacă nici măcar n-ai jailbreak. până iese pentru versiunea ta mai trec luni bune.

Pai ca să știu : ))) ok n-am jailbreak dar nu cred că strică informația asta
Mda..mersi cam cate luni zici că mai durează?

| leontin89 a răspuns (pentru DaTsIk):

Corect, 9.0 e ultima versiune disponibila pentru jailbreak momentan și da, nu poți face downgrade. Și ca o mica corecție la ce a spus AndreiSingurul mai sus, nu trebuie sa faci update să scapi de jailbreak, se rezolvă cu un simplu restart la consolă și opțional un clear cache in browser daca nu vrei sa mai revii la jailbreak.

| DaTsIk explică (pentru leontin89):

Am înțeles, dar sper că poate iese un jailbreak pentru 9.51 dar depinde când iese alt update de la Sony presupun și asta o sa mai dureze mult și bine, dar poate iese mai repede, sper laughing n-am mirat niciodată pe ps4 decât pe ps3 și de aia vreau

| DaTsIk explică (pentru DaTsIk):

Modat*

Multe.

Întrebări similare