Asta este un "big bullshit"! De ce tocmai Depanero?! Poate ca vanzatorul PC-ului are contract de service cu alta firma sau are service propriu.
Citeste certificatul de garantie si vezi cum sunt formulate conditiile de garantie: pentru sistemul intreg sau pe componente. Daca garantia este pentru sistemul intreg, atunci, intr-adevar, orice upgrade trebuie facut la service-ul autorizat de vanzator. Daca garantie este pe componente, poti schimba orice componenta, fara nici o problema.
Buna intrebare, asta nu e nimic eMAG mi-a recomandat sa cumpar ssd doar de la ei., apoi upgrade la depanero, cu eta 2 doar Asus are service, despre pc depinde de componenta aia, pentru upgrade de ssd nu cred ca pierzi garantia, dar repet sa sune si sa vada, in ro totul e posibil
Poti sa faci si tu singur, garantia ramane, in caz ca se intampla ceva, tu pui piesa ceo schimbi inapoi si aia e tot, nu stiu aia ce ai facut tu.Doar in cazul sa zic asa ca calc ar fi sigilat si tu rupi acel sigiliu atunci da aia or sa zica ca ai umblat la el. Daca nai sigiliu poti sa faci ce doresti, daca se strica ceva la calc pui piesele cum au fost si te duci la grantie.
F bine,dara inainte sa pui ceva, cauta sa vezi placa de baza cat ram suporta, asta sa nu cumperi ceva prea mare, care costa si mai mult si care nu te va ajuta cu nimic. Orice calc are un max de ram, deci daca pui mai mult de max aia is bani irositi, pentru ca mai mult inseamna si mai scump.
Daca calc tau suporta 16 atunci pui 16.In caz ca se intampla ceva mai tarziu cu calc daca ai ramu vechi pui la loc duci calc la reparat si aia e tot.
Nu esti prost stai linistit, uneori chestii mici sau neinsemnate nu le vede nici un geniu si poate ca ai alte probleme sau na nu ai stata sa te gandesti, pentru ca ce am spus eu daca e so luam logic ar fi nemoral sa zic asa sau poate nu.Cred ca nici daca lasi acolo 16 calc tot in garantie va fi.Atata timp cat esti in parametrii si nai distrus tu fizic nimic la calc nu vad de ce garantia sar pierde.Deci esti ok bafta.
Al dai inapoi le spui motivu si iei altul cum vrei si mai dai diferenta
Tu vezi ce am intrebat eu? Raspuns total pe langa intrebare -_-