| Raul722 a întrebat:

Salut.Daca sursa si procesorul sunt mai slabe decat necesitatile unei placi video e adevarat ca va afecta performantele ei si nu PC-ul sau ceva de genul asta?

sursa:230 w
Procesor:AMD Athlon 64x2 4400+ 2, 3 mhz
planuiesc sa imi cumpar placa nVIDIA geforce gt 630 1 GB

Un expert in domeniu mi-a spus ca va afecta performantele ei.
PS:placa video ar merge pe sistemul meu?

5 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Nu numai ca ti-ar putea afecta performantele, dar si stabilitatea sistemului o sa fie afectata, precum si rezistenta acestuia in timp.
Totusi la sursa, mai depinde si ce eficienta are, ce electronica are, etc. Decat un delux de 750w, mai bine un seasonic de 350w.
Sistemul tau consuma destul de putin, deci cam orice sursa aia avea nu cred ca ar pune probele.
Vezi ca la sursa ai pos la ce voltaj funtioneaza. Nu cred ca ai tu sursa de 230w.

| Raul722 explică (pentru sltlp):

Imi poti recomanda o placa mai de sistemul meu asa? PS:m-am uitat in spate si scrie asa:AC 230 V
5Hz4A la sursa
2.dar voi observa o schimbare la jocuri nu?

| Raul722 explică (pentru Raul722):

Scuze m-am mai documentat si am aflat ca aceea e tensiunea de alimentare si nu puterea ei care se masoara in Whati

| sltlp a răspuns (pentru Raul722):

Nu vei oberva nici o schimbare la jocuri. Vezi ca puterea in W tot nu ai precuzat-o. Oricum indiferent de sursa, nu cred ca ai probleme pe acel ssitem, deoarece nu e genul de sistem care sa consume rpea mult. Eventuals a iti faca probleme la fluctuatii de curent sau sa cedeze brusc, ca mai mult, nu cred.

| SouLIce a răspuns:

Placa video nu este una foarte performanta deci nu va afecta performantele ei
230 w mi se pare cam putin daca se va duce sistemul in full load s-ar putea avea probleme cu sursa