Eu am reusit, dar mai mult decat root, ca nu m-am multumit numai cu root. formatearea in in alc caz, ceva mai particular. Daca ai jocuri originale, totusinu vad problema. daca chiar is orginale, google play le pastreaza, si cand e vei loga cu acelasi cont, le poti instala iar.
Dar eu vreau doar sa il rootez. Atata tot. Nu vreau sa il si formatez fiindca mi-e sila sa reinstalez toate aplicatiile de la capat. Am vazut ca merge cu o anume aplicatie pe PC, superoneclick. Dai doar un click si voila. Telefon rootat prin cablu USB. Oare sa fac asa?
Dada, o sa fie amuzant, o sa morr de ras cand o sa icnerci cu superoneclick. pe 2.3.6 nu merge cu superoneclick. oricum, ideea e ca, sincer, t-am zis de acea formatare cu un scop. Samsung galaxy s+ 2.3/2.2=fail. Aveamc a scop sa te ajut sa pui android 4.0, daca vroiai, deoarece era gaa root-at, se misca mai bine, ma rog. Daca vrei doar root descrci http://www.mediafire.com/? zlgpm9xejpsve44 parola e "vio". din odin, pui tlefonul in download, dupa care la pda selectezi celalt fiiser, dai start, astepti, si aici e problema la 2.3.6, fie va fi root-at, fie nu se va mai deschide. astept sa vad ce spui