| Dariaaaaaa324 a întrebat:

Dau funda! Am nevoie de o ocupatie si m-am gandit sa ma apuc de Youtube si habar n-am ce sa fac. Vlog nu pentru ca imi e frica sa ma fac de ras. Industria gaming-ului e foarte plina.M-am gandit sa fac bass boost la anumite melodii RAP insa nu cred ca sunt doritori pe Youtube-ul romanesc iar pe cel international este deja concurenta mare.M-am gandit sa fac timelapse insa nu pot filma cu bitrate extrem de mare si se vede blurat..Am incercat sa postez albume intregi unite intr-un singur videclip/melodii de genul "Nane -... 10H Edition" insa majoritatea primeau Claim sau chiar delete..Albumul Nanelian a facut 2k views si dupa am primit copyright si mi-a fost sters automat. In rest, la celelalte am primit doar demonetizare.Ce sugestii aveti?

1 răspuns:
| CatalinB11 a răspuns:

Poti investi bani intr-o camera de filmat, performanta, pentru a crea filmulete relaxante. Exista chiar o fata, romanca care realizeaza astfel de filmulete ce au ca si activitate amestecul de culori si slime-uri si are castiguri foarte mari. E doar o idee.