| Yoe a întrebat:

Dau funda! laughing e a 4 oara cand cer un host gratuit se nelimitat cum e favcc.us dar fara reclame, dau funda celui care-mi spune un web host care sa fie gratuit si nelimitat si de preferat fara reclame!big grin

6 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Cere in continuare! Invata o lege de baza a vietii, macar ca se trateaza de viata virtuala in acest caz, nimeni nu da nimic gratis.

| Danzell a răspuns:

In visele tale poate. bine ai venit in lumea reala, unde hostingul gratuit se plateste prin reclame.

| Yoe explică (pentru Danzell):

Ia zi baws, cum facem?:)) asta ce e daca nu e host nelimitat fara reclame?
http://ultimatefreehost.com/index.html

| Danzell a răspuns (pentru Yoe):

Ma indoiesc. e prea bun ca sa fie adevarat. ca sa mentii acele servere ai nevoie de bani pentru mentenanta, curent, salarii.
din cate vad nu este nici un plan cu plata. ceea ce face si mai greu de crezut. iar in conditiile in care hostul e tocmai in india, scade din credibilitate.

fara suparare nu am nimic cu indienii dar nu orice zboara se mananca.

| Yoe explică (pentru Danzell):

Tocmai mi-am facut cont la acel host si pare chiar foarte bun adica e gratuit si functioneaza acceptabil. ma rog voi vedea cu timpul cum reactioneaza deoarece nu tot ce-i gratis e si bun, nu?

| Danzell a răspuns (pentru Yoe):

Da nu stiu ce sa zic eu nu am folosit hosting gratuit ce am folosit la inceput a fost webs.com in rest nimic.