Vă recomandăm să apelați 1930 gratuit în rețea pentru verificări punctuale. Mulțumim!
Uita-te pe contract si vezi daca ai trafic nelimitat sau doar 2-3 giga. Dupa depasirea acestei limite de trafic viteza poate scade pana la 128 mps. Cum suntem pe data de 13 a lunii august sunt mai mult ca sigur ca ai atins aceasta limita.Viteza de downoad poate reveni la dat de 1 ale lunii viitoare.
Pe calculator netul il ai connectat prin cablu.Nu? sigur asa este.Iar posibil pe laptop prins wireless. Daca e asa.Depinde sistemul de wirelless al laptopului poate prinde semnal mai bine decat prinde calculatorul prin cablu. Sau posibil sa ai tu probleme cu viteza sa nu iti fie constanta. si doar ti se pare tie ca pe unul iti merge mai mult iar pe altul mai putin
Mai bun e semnalul wireless decat cablu nu))? las-o balta
Ai viteza mica pentru ca placa ta de retea nu suporta mai mult si eu am net de 1000mb/s de la rds si trag doar cu 11 di ncauza placii de retea pe care nu o am) eu o folosesc pe cea din placa de baza care este mediocra
Cumpara-ti o placa de retea si totul va fi bine
Prietene. eu am viteza de 20mb. Daca descarc cu laptopu care e connectat prin wirelless. Prin viteza maxima. Pe calculator care e conectat prin cablu prind jumate. Poate fi si din cauza cablului.Costel.nu la toata lumea e ca la tineNu vorbi aiurea daca nu stii.,
Daca ai stii putin si nu ai mai vorbii aiurea in fibra optica se imparte banda la 8 deci nu cu jumate tragi de unde scoti caluclele astea?
AvalohAlyn întreabă: