Hard-ul era de vina. Se pare ca am luat niste bad-uri si de asta facea figuri. Antivirus am folosit si folosesc Avira.
Ori nu este bun windowsul pe care il foloseste ori ai ceva stricat prin el erori la memorii/ sectoare bad pe hdd
Cred ca ai probleme cu hard-ul!
de asemenea e posibil sa fie variante de windows cea care face probleme. Deasemenea data viitoare schimba antivirusul ( mai ales daca e nod32) ...foloseste avira!
Pai, ori e calculatorul cam praf...Ma refer la cati ani are. Ce antivirus folosesti? S-ar putea sa ii dea BSOD.
Exact asa mi s-a intamplat la primul meu calculator. Trebuie sa-l duci neaparat la reparat. Eu nu l-am dus si uite asa am pierdut un calculator.
Daca ai reinstalat de atatea ori windowsul ar fi cazul sa iti dai seama ca nu tine de sistemul de operare, ci de calculatorul tau. Ai incercat sa il duci la reparat? Poate ai luat un virus mai demult care ti-a afectat unul din componentele pc-ului. Degeaba instalezi windows-ul daca placa de baza virusata ( am dat un exemplu). Dai fuguta cu el la reparat pentru ca nu are sens sa te chinui cu reinstalarea sistemului.
Este devina Windowsu tau.Fa-ti alt CD cu windows sau dul la vreun service pe undeva.