Telefonul LG KP500 suportă în mod nativ redarea clip-urilor de pe YouTube (fără a mai fi necesară instalarea unei aplicații), dar trebuie sa ai in calcul că pentru acest lucuru vei avea nevoie de serviciul "Internet pe mobil" și nu de WAP.
Diferența dintre cele 2 servicii este dată de prezența unui proxy în cazul WAP și de imposibilitatea de a face conexiuni de tip socket cu restul host-urilor (accesul tuturor paginilor facându-se prin intermediul unui proxy HTTP care restrictioneaza transferul de fisiere la o anumita dimensiune maxima/fisier).
Pentru mai multe informații intreabă-ți operatorul de telefonie despre serviciul Internet pe Mobil.
B-Bye!
Buna! Si eu am LG kp500, si vreau sa imi bag net pe el. Dar nu merge. Tu cum ai facut? Si in ce retea esti? Raspunde-mi la intrebare! Multumesc!
Deci daca esti pe Vodafone apeleaza *222 pana la departamentul de relatii cu clienti si le zici sati trimita setarile pentru mms dupa care le salvezi si dai un restart la telefon.
Sau incerca direct pe vodafone.ro (iti trebuie un cont) alegi ramura servici>mms>activare si dupa aia vei urma pasi care o sa te indrupe spre configurarea telefonului.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Inteleg ca trebuie sa suporte dar cand vreau sa m auit la video da conection faild. astept programul
Trebuie sa ai instalat internet explorer sau google chrome. Daca nu stii lasa-mi id tau de mess pe privat si te lamuresc.
DaDuSH întreabă: