| xRobby a întrebat:

Salut, de cand mi s-a ars placa de baza si procesoru cele vechi, le-am schimbat cu unele noi si a aparut o problema cu pc meu. Problema care ar fi, mi se blocheaza pc cateva secunde si isi revine si tot asa mereu, cand ma joc, cand stau pe net. Si m-am uitat in HD TUNE PRO si am o eroare Ultra DMA CRC Error Count am 37157 la DATA si banuiam ca este cablu SATA l-am schimbat astazi si tot mi se blocheaza nu stiu ce are...va rog ajutati-ma...Si inca cv mai am overclock pe procesor x14 Va rog Ajutati-ma Multumesc frumos si

4 răspunsuri:
| Gabi05 a răspuns:

1.Descarca HwMonitor si zi ce temperaturi ai la procesor, in idle si in ful load.
2.Scoate Overclock-ul acela, ca sunt 90% sigur ca e numai din multiplicator si nu s-a umblat la voltaje.
3.De fiecare data cand schimbi procesorul, se reinstaleaza si windows-ul, cu partitiile vechi sterse si puse altele noi.

Daca ai mai mult de 70grade in full load, inseamna ca procesorul tau e deteriorat.

| xRobby explică (pentru Gabi05):

Salut frate am temp la procesor in idle 43 si cand ma joc cam 47 si overclock-u nu merge scos si voltajele m-am uitat si cred ca sunt bune am reinstalat si wiindows si tot la fel

| Gabi05 a răspuns (pentru xRobby):

Mi se pare coudat ca nu poti umbla la oc din bios.
Poti specifica placa video/sursa/procesorul/placa de baza?

| xRobby explică (pentru Gabi05):

Da, placa de baza MSI G41M-P33 Combo, placa video INTEL DE 256MB INCORPORATA, procesoru Intel R Pentium R 4 CPU 2. 80GHZ, Sursa 450 W Delux, Hard de 160gb si RAM 2GB DDR2